WELKOM! Wij zijn Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van KALORAMA Centrum voor doofblinden te Beek-Ubbergen. (in de buurt van Nijmegen). Wij zijn een enthousiaste theatergroep die kleine en grote theateroptredens geeft voor een brede publieksgroep. Onze spelersgroep bestaat uit meer dan 20 acteurs met een auditieve en/of visuele beperking.

Meer informatie over onze theaterprojecten zie: VOORSTELLINGEN

Meer informatie over ons zie: WIE ZIJN WIJ  

Wilt u ons boeken of met ons in contact treden zie: CONTACT  

Voor een goed beeld verwijzen we u naar het: FOTO-ALBUM  

Wij zijn Toneel Mooi Uitzicht, een onderdeel van Kalorama, Centrum voor doofblinden in Beek-Ubbergen. Onze toneelgroep bestaat sinds 2011. In het eerste jaar begonnen we als een kleine groep met zeven spelers maar na één jaar heeft de groep altijd uit meer dan twintig acteurs bestaan. Op dit moment bestaat de groep uit zesentwintig acteurs, allen met een visuele en/of auditieve beperking.

Onze toneelgroep gaat nooit uit van de beperking, maar werkt juist vanuit talent! Wij willen de talenten benutten van elk individu. Dit doen we zowel bij de spelers als bij de begeleiders, vrijwilligers en alle andere betrokkenen.

Elk jaar spelen we in ieder geval één grote productie waar alle spelers aan deelnemen. Daarnaast voeren we elk jaar ook meerdere kleine theaterprojecten uit (zie Agenda en Historie).

Standaard spelen we elk jaar in de Buitenviering,  Allerzielen- en Kerstkerkdienst van het Centrum voor doofblinden. Daarnaast hebben we in het verleden opgetreden op verschillende plaatsen en bijeenkomsten. Bijvoorbeeld op het internationaal doofblindencongres in Lille, Een optreden op SamenWijzer door en voor vakorganisaties (Bartiméus, GGMD, Kalorama, Kentalis, Koninklijke Visio), een optreden voor de OOGvereniging in het Beatrixgebouw in Utrecht etcetera.

U leest het, alles is mogelijk! Van een korte scéne tot en met een workshop, Toneel Mooi Uitzicht verzorgt het allemaal!
 

© 2020 TONEEL MOOI UITZICHT / KALORAMA

Nieuwe Holleweg 12 6573 DX  Beek-Ubbergen; toneelmooiuitzicht@gmail.com 

  • s-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now